Hoe zit die zak nou in die doos?

Ja, heel simpel natuurlijk. Vaak zijn het platte zakken van plastic of plastic folie. Belangrijk is dat het kraantje aan de goede kant in de doos zit. Desondanks hebben wij al een partij wijnen in bag in box gehad waarbij een inpakker had zitten suffen en het kraantje regelmatig niet goed zat. Hoe gênant als je als ‘vernieuwende’ wijndrinker een BIB op tafel zet en je moet de hele doos openmaken om de zak om te draaien. Nogmaals onze excuses aan onze klanten die dit hebben meegemaakt. wijnen in bag in box - zo gaat de zak in de doos        

Hoe open ik een bag in box wijn?

Wil je weten hoe je de BIB moet openen? Bekijk dan dit filmpje. Hoewel het kraantje er anders uit kan zien en de opening in het karton soms opzij of aan de onderkant zit. Als je het filmpje hebt gezien kan het niet meer misgaan zou je zeggen. Desondanks is het soms nog best lastig. Ook zijn lang niet alle BIB verpakkingen even sterk.

Is Le Bon BIB de enige webwinkel met goede wijnen in bag in box?

Nee, dat zijn we niet. We kunnen ons voorstellen dat je na een tijdje onze wijnen te hebben gedronken eens op zoek gaat naar iets anders. Immers, bij Le Bon BIB houden we zelf ook van afwisseling, dat is geen wijndrinker vreemd. Vandaar dat wij ook wel eens om ons heen kijken, op zoek naar net zulke lekkere wijnen in de BIB als die van ons. Niettemin vinden we wel dat het collega’s moeten zijn die ook uitsluitend wijn in bag in box verkopen, geen flessen dus! Van de volgende webwinkels hebben we zelf vastgesteld dat ze goede kwaliteit wijnen in bag in box hebben. Net als wij hopen deze sympathieke collega wijnbedrijven dat de BIB het helemaal gaat maken in Nederland!
Deel dit bericht op facebook
FacebookFacebook
De waardering van www.lebonbib.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.