KWALITEITSWIJN IN EEN BIB? JAZEKER, DAT KÁN!

Op werkdagen voor 19.00 u besteld? De volgende dag in huis!

Wat betekent dit voor mij

De wijnen van Le Bon BIB staan opgeslagen bij het distributiebedrijf Erenpack in Groningen. Zij verzorgen de ‘orderpicking’ en de verzending van onze producten. Wij importeren zelf onze wijnen, maar de verzending binnen Nederland doen we niet zelf. Het systeem van Erenpack krijgt automatisch jouw bestelling door vanuit de webwinkel van Le Bon BIB. Je bestelling wordt dan ingepakt en meegegeven aan een transporteur zoals DHL of PostNL.

Erenpack is open van maandag t/m vrijdag. Dat zijn de werkdagen. Op zaterdag, zondag en  feestdagen is het bedrijf dicht.

Het laatste moment op een werkdag dat Erenpack de bestellingen van Le Bon BIB verwerkt is om 19.00 uur. Daarna is er nog een uur de tijd om ze in te pakken en mee te geven aan de chauffeur van de transporteur voordat ze sluiten. De transporteur levert de volgende dag uit.

Voorbeelden:

  • Je bestelt op vrijdag vóór 19.00 uur. Je bestelling wordt dan op zaterdag geleverd.
  • Je bestelt op vrijdag ná 19.00 uur. Je bestelling wordt dan maandag door Erenpack ingepakt en verzonden en op dinsdag bij je afgeleverd.
  • Je bestelt op de vrijdag voor Pasen of Pinksteren ná 19.00 uur. Je bestelling wordt dan dinsdag door Erenpack ingepakt en verzonden en op woensdag bij je afgeleverd.

 

Op welke momenten krijg ik een e-mail?

Je krijgt na je bestelling minimaal twee keer een e-mail:

  1. Bevestiging – Direct als je hebt besteld krijg je vanuit de webwinkel van Le Bon BIB een bevestigingsmail. Hierin kun je nog een keer zien wat je hebt besteld, hoeveel je hebt betaald en naar welk adres je bestelling wordt verzonden.
  1. Track & Trace – Nadat Erenpack je bestelling heeft meegegeven aan de transporteur stuurt de transporteur jou een e-mail met daarin de verwachte datum en tijd waarop je bestelling bij jouw wordt afgeleverd. Dit gebeurt meestal op de middag of avond vóór de dag van aflevering. Soms stuurt de transporteur nog een tweede e-mail op de bezorgdag zelf.

Let op! Deze e-mails kunnen door je e-mailprogramma als spam worden aangemerkt.

Gratis verzending vanaf 75 Euro, anders 7,50

 

De waardering van www.lebonbib.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 77 reviews.