KWALITEITSWIJN IN EEN BIB? JAZEKER, DAT KÁN!

 

Wat betekent dit voor mij?

De wijnen van Le Bon BIB staan opgeslagen bij het distributiebedrijf Erenpack. Zij verzorgen de ‘orderpicking’ en de verzending van onze producten. Wij versturen ze dus niet zelf. Het systeem van Erenpack krijgt automatisch jouw bestelling door vanuit de webwinkel van Le Bon BIB. Je bestelling wordt dan ingepakt en meegegeven aan een transporteur zoals Post.nl of TransMission.

Erenpack is open van maandag t/m vrijdag. Dat zijn de werkdagen. Op zaterdag, zondag en  feestdagen is het bedrijf dicht.

Het laatste moment op een werkdag dat Erenpack de bestellingen van Le Bon BIB verwerkt is om 16.00 uur. Dan is er nog een uur de tijd om ze in te pakken en te verzenden voordat ze sluiten.

Voorbeelden:

  • Je bestelt op vrijdag vóór 16.00 uur. Je bestelling wordt dan zaterdag geleverd.
  • Je bestelt op vrijdag ná 16.00 uur. Je bestelling wordt dan maandag door Erenpack ingepakt en verzonden en op dinsdag bij je afgeleverd.  
  • Je bestelt op de vrijdag voor Pasen of Pinksteren ná 16.00 uur. Je bestelling wordt dan dinsdag door Erenpack ingepakt en verzonden en op woensdag bij je afgeleverd.

Op welke momenten krijg ik een e-mail?

Je krijgt na je bestelling minimaal twee keer een e-mail:

  1. Bevestiging – Direct als je hebt besteld krijg je vanuit de webwinkel van Le Bon BIB een bevestigingsmail. Hierin kun je nog een keer zien wat je hebt besteld, hoeveel je hebt betaald en naar welk adres je bestelling wordt verzonden.
  1. Track & Trace – Nadat Erenpack je bestelling heeft meegegeven aan een transporteur stuurt de transporteur jou een e-mail met daarin de verwachte datum en tijd waarop je bestelling bij jouw wordt afgeleverd. Dit gebeurt meestal op de middag of avond vóór de dag van aflevering. Per transporteur kan dit verschillen. Sommige sturen twee keer een e-mail en soms kun je het bezorgmoment ook nog zelf wijzigen.

De waardering van www.lebonbib.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 40 reviews.