Wijnproeverij met Le Bon BIB

Heb je zin om zelf eens onze kwaliteitswijnen uit bag in box (BIB) te proeven? We staan deze zomer met onze wijnproeverij in Groningen en Lieveren. Een wijnproeverij hoort erbij, zeker als je alleen maar online kunt bestellen. Daarom kun je nu zelf bepalen of onze wijnen uit de BIB zo goed zijn als we zeggen. Bovendien kun je ze met elkaar vergelijken, want we hebben ons hele assortiment voor je klaar staan. Dus dat zijn tegenwoordig al negen wijnen!

19 & 20 augustus – Martini Masters in Groningen

Op zaterdag en zondag 19 en 20 augustus staat Le Bon BIB op het grootste jeu de boules-toernooi van Nederland. Dit wordt georganiseerd door Pétanquevereniging Près le But in Groningen. Het terrein van de club ligt op een prachtige locatie, naast het oude paviljoen in het stadspark. Het is een internationaal toernooi. Dus indrukwekkend om naar te kijken. Meedoen kan als je lid bent van de NJBB. Voor meer informatie kijk hier.

27 augustus – Liefair in Lieveren

Op zondag 27 augustus staan we op de Liefair in Lieveren. In dit prachtige esdorp bij Roden wordt ieder jaar de Liefair georganiseerd. Je vindt hier een groot en gevarieerd aanbod van muziek, brocante, streekproducten en oude ambachten. Ook is er veel lekkers te proeven en te eten waaronder de wijnen uit bag in box van Le Bon BIB. Onze kraam vind je in de ‘literaire’ hoek, een passende locatie wat ons betreft. Noteer deze dag in je agenda en neem eens een kijkje op de website van Liefair.

Wijnproeverij met Le Bon BIB

.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op facebook
FacebookFacebook
De waardering van www.lebonbib.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 44 reviews.