Wat zeggen de beste wijnblogs over de wijnen van Le Bon BIB?

Wat zeggen de beste wijnblogs over de bag in box wijnen van Le Bon BIB? De wijnprofessionals zijn vaak enthousiast over het idee van Le Bon BIB: Kwaliteitswijnen in bag in box. De meesten vinden het net als wij hoog tijd dat de BIB gaat doorbreken in Nederland. Kijk zelf eens hoe de beste wijnblogs van Nederland schrijven over Le Bon BIB.

De beste rode BIB die ik ooit geproefd heb

Martin Kuhlman van het bekendste wijnblog wijngekken vindt onze Château Cabezac de beste rode BIB die hij ooit geproefd heeft! Ook het wijnblog van Culinette is enthousiast over deze gebalanceerde wijn en het concept van Le Bon BIB.  Op onze eigen site krijgt deze Zuid-Franse parel vijf sterren!

Heerlijke voorjaars- en zomergeuren stijgen op..

Het wijnblog van Culinette is erg te spreken over onze witte Côtes de Gascogne van Domaine de Ménard. Een aantrekkelijke, verfrissende wijn. Wijngekken is al evenzeer te spreken over deze wijn: “BIB wijnen kunnen zeker wel heel mooi zijn, zo bewijst deze Domaine de Menard maar weer. Complexiteit in een bag in box? Ja dus.”

Het kan dus wel, complexiteit in een BIB!

Dit is onze best geteste BIB-wijn tot nu toe. De Maremma Toscana bianco DOC van Fattoria Mantellassi. Martin Kuhlman van wijngekken heeft hem beoordeeld als elke andere DOC wijn. Het resultaat is een heuse bronzen medaille! Dat is nog nooit eerder vertoond voor een BIB!

En nog meer enthousiaste wijnblogs

De beste wijnblogs zijn niet compleet zonder het zeer populaire Wijntjes met Esther en Gereon’s keuken thuis. Esther’s eerste BIB-ervaring met onze Côtes du Rhone heeft haar meteen overtuigd. Gereon is een echte gourmand. Hij heeft een heerlijke Spaanse soep gemaakt bij onze Tempranillo Premier uit La Mancha. Eet smakelijk!

Deel dit bericht op facebook
FacebookFacebook
De waardering van www.lebonbib.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 77 reviews.